KOCAELİ / DERİNCE - Dumlupınar Ortaokulu

0 (262) 2236563
Yavuz Sultan Mah. Marmara Cad. Çakır Sok. 41900 DerinceKOCAELİ
Vizyon
Dünyanın her yerinde başarılı olacak, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen insanlar yetiştirmek. Bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük etmek.
Misyon
Öğrencilerimize, Anayasa ve kanunlar doğrultusunda eğitim vermektir. Bu doğrultuda, onları, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına saygılı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Dumlupınar Ortaokulu her yıl Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi gibi kurumlara bir çok öğrenci göndermektedir.
Başlama: 08:30 Bitiş: 14:40
Ulaşım
Belediye ve özel minibüs-otobüs hatları Dumlupınar Ortaokulu´nun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Dumlupınar Ortaokulu, Kocaeli´nin gözde semtlerinden 60 Evler´de bulunmaktadır. Harikalar Sahili´ne 5 dakika mesafededir. Sağlık Ocağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Postane, Kaymakamlık, Muhtarlık, Nüfus Müdürlüğü, alış veriş merkezleri ve semt pazarına yürüme mesafesindedir. Öğrenci ve veli profili oldukça nezih insanlardan oluşan Dumlupınar Ortaokulu, huzur ve başarının bir arada bulunduğu bir eğitim kurumudur.
Dumlupınar Ortaokulu, il merkezine 7,5 km., ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.